Zelf certificaat maken

Tegenwoordig is het niet meer moeilijk om zelf een certificaat te maken. Je kunt dit doen in Word op je computer. Het is niet eens moeilijk! Je kunt direct aan de slag met zelf een certificaat maken.

Zelf certificaat makenStap 1

Als je bij Word kiest voor een nieuw document dan kun je kiezen voor verschillende sjablonen. Je kunt ook een zoekterm ingeven. Hier type je certificaat. Dan krijg je enkele opties. Degene die jij het beste vind kun je kiezen.

Stap 2

Je kiest jouw favoriete sjabloon en Windows zal deze dan downloaden en openen in Word. Er staat al een voorbeeldtekst in. Maar deze tekst kun je aanpassen zodat hij het beste past bij jouw doel.

Zelf een certificaat makenStap 3

Als je ontwerp klaar is dan kun je er ook nog voor kiezen om de kleur te veranderen. Dit kun je doen door met rechtermuisknop te klikken op de rand van het certificaat.

Hier kun je de kleur en allerlei opties veranderen. Zelf een certificaat maken was nog nooit zo makkelijk.

Zoals je ziet kun je in een paar stappen zelf een certificaat maken. Erg leuk en handig. Veel plezier met zelf een certificaat maken.

Optionele Stap 4

Je kan ook zelf kiezen om je certificaat te gaan printen. Als je gebruik maakt van een laserprinter, kies dan voor stevig papier in een kleurtje. Heb je een kleurenprinter: durf dan voor volle kleuren gaan die je print op dik, wit papier. Een stempel erop kan een beetje extra allure geven! Als je nog geen printer hebt; check dan zeker deze website alvorens je tot een aankoop overgaat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *