Certificaat maken in word

Als je voor een speciale gelegenheid voor iemand een certificaat wilt maken, kun je heel eenvoudig zelf een certificaat maken in word. Als je je er een beetje in verdiept, zul je ontdekken dat er vele mogelijkheden zijn. Je kunt een certificaat maken in word voor verschillende gelegenheden, denk bijvoorbeeld aan een jubileum of de liefste vriendin, papa of broer etc. etc.

Certificaat maken in word

Een certificaat maken in word

Als je weet voor welke gelegenheid je een certificaat wilt maken, kun je aan de slag. Je kunt in word bij pagina-indeling kiezen voor verschillende paginaranden zodat het certificaat een mooie rand en professionele uitstraling krijgt. Een certificaat maken in word kan met alleen tekst, maar er kunnen ook foto’s of plaatjes in worden gevoegd. Dit is natuurlijk een beetje afhankelijk van de gelegenheid waar het certificaat voor is en wat je er zelf van wilt maken.

De afwerking van het certificaat

Als je weet hoe het moet, is een certificaat maken in word een koud kunstje. Als je certificaat af is en je bent er helemaal tevreden over, zou je hem natuurlijk gewoon kunnen uitprinten en gebruiken. Maar het mooiste is natuurlijk als je het certificaat insealt zodat het er nog professioneler uitziet en ook mooi blijft.

Ben je bijvoorbeeld een certificaat voor de stage van een medewerker aan ’t maken? In Word heb je daarvoor speciale sjablonen. Kort werkje, maar voor de ontvanger toch écht een extraatje én een herinnering aan de stage naast het reflectieverslag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *